Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bij hybride onderwijs is een deel van de studenten fysiek in de collegezaal aanwezig, terwijl het andere deel het college online volgt.

Hybrid Learning Theater

Op het Roeterseiland zijn meerdere collegezalen speciaal ingericht om hybride les te geven. Met deze ruimte is het mogelijk voor docenten om op een inspirerende manier online en fysiek onderwijs te combineren. In de dynamische interactieve omgeving worden studenten gestimuleerd om actief mee te doen. Door de unieke zaalopstelling heeft de docent contact met alle studenten. Bekijk de video over het HLT.
Het HLT REC B1.03 is te boeken via de roosteraar van de faculteit en het HLT REC M3.02 is te boeken via hybridlearningtheatre-eb@uva.nl

AV-middelen

In de meeste grote collegezalen hangen webcamera's om een hoorcollege op te nemen. Op rooster.uva.nl staat per zaal welke AV-middelen er beschikbaar zijn. Meer informatie vind je op webcolleges (alleen voor medewerkers). Je kunt ook een webcam (BRIO of OWL) reserveren voor meer mogelijkheden. 

Contact Servicedesk Facility Services (FS)

T: 020 525 1403
E: servicedesk-fs@uva.nl

Formulieren voor facilitaire diensten

Een aanvraag doen of storing melden? De status van je melding(en) bekijken? Ga naar www.uva.nl/fs-meldingen (nieuw venster).