Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Uitvoeren

Online vragenlijsten

Qualtrics: online vragenlijsten (FEB)

Qualtrics is online survey software die het eenvoudig maakt om online vragenlijsten te ontwerpen en af te nemen. Alle studenten van de opleidingen bij UvA Economie en Bedrijfskunde kunnen kosteloos gebruikmaken van deze software. Om gratis de survey software te kunnen gebruiken, moet je wel eerst een persoonlijk account aanmaken bij Qualtrics met je e-mailadres van de UvA.

Meer informatie
Lees verder over het gebruik van Qualtrics bij FEB

Vragen?
Stuur een mail naar icto-feb@uva.nl.

Qualtrics: online vragenlijsten (FMG)

FMG heeft een facultaire licentie genomen op het gebruik van Qualtrics voor online vragenlijstonderzoek. Qualtrics is een zeer gebruikersvriendelijk systeem waarmee een grote diversiteit aan vraagvormen aan deelnemers kan worden gepresenteerd. Naast het grote aantal vraagtypen heeft de applicatie nog een groot aantal nuttige kenmerken zoals het randomiseren van volgorde en de mogelijkheid om vragen aan te passen aan al gegeven antwoorden. Voor het laten aanmaken van een account kun je contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Vragen?
Bij vragen kun je contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen.

Easion Survey

Met Easion Survey kun je op elk apparaat eenvoudig een professionele en veilige enquête maken. Easion Survey is gecertificeerd, wat betekent dat gegevens nooit aan andere partijen worden verstrekt. Daarbij staan de servers van Easion op Nederlandse bodem, waardoor privacy en veiligheid voor 100% zijn gewaarborgd.

Onderzoekers van de Faculteit Geesteswetenschappen kunnen zich melden bij ICTO IM FGw, dat de Easion licentie voor de UvA beheert.

Meer informatie
Lees verder over Easion Survey

Vragen?
Stuur een mail naar Fim-fgw@uva.nl.